DOLIJAO: Uhapšen otac zbog silovanje ćerke (8)

Izvor: Kurir, 03.Apr.2013, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOLIJAO: Uhapšen otac zbog silovanje ćerke (8)

BANJALUKA - Banjalučka policija uhapsila je jednog muškarca zbog sumnje da je počinio polno nasilje nad osmogodišnjom devojčicom, saopštio je Centar javne bezbednosti Banjaluka.

Prema nezvaničnim informacijama, uhapšen je otac devojčice, koja je pre par dana dovezena u banjalučki Klinički centar zbog povreda u predelu genitalija.

Iz Kliničkog centra slučaj su prijavili policiji, navodeći da je na lečenje primljena devojčica sa povredama >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << koje ukazuju da je silovana.

U prisustvu radnika Centra za socijalni rad obavljen je razgovor sa devojčicom posle čega je osumnjičeni uhapšen. On će biti predat u nadležnost banjalučkog Okružnog tužilaštva.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.