DOKTORI  EMOTIVNI: Plačemo dok pevamo Kristininu pesmu!

Izvor: Kurir, 04.Mar.2014, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOKTORI EMOTIVNI: Plačemo dok pevamo Kristininu pesmu!

Bend Kristine Kovač boriće se da uđu u superfinale pevajući pesmu Da te volim

U večerašnjoj, poslednjoj finalnoj emisiji takmičari X faktora pevaće pesme svojih mentora, a „Doktori“ su se odlučili za hit "Da te volim", koji je napisala Kristina Kovač. Članovi ovog benda priznaju da su veoma emotivni, a Uroš Turkulov oktriva da je plakao kad su izvodili ovu pesmu prvi put jer je u njemu probudila ljubavne uspomene.

"Tu pesmu mnogo volim, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << podseća me na prvu ljubav. Zato sam i pustio suzu dok sam je pevao. To je bila velika tinejdžerska ljubav sa jednom Anom iz Makedonije i trajala je tri godine. Pošto smo u jednom periodu bili razdvojeni, ovu pesmu smo jedno drugom slali, zbog toga mi uvek budi lepa sećanja. Često smo, pored ove, slušali i ostale pesme grupe K2", kaže Turkulov.

Ostali članovi benda otkrivaju da su uz ovu pesmu zavodili mnoge devojke. "To je najlepša ljubavna balada, uz koju sam uspeo da osvojim jednu devojku. I rado ću je otpevati svakoj devojci koja zasluži moju ljubav", kaže Predrag Antić.

"Doktori" otkrivaju da su trenutno slobodni, ali i da su zaljubljive prirode.

"Najlepše se osećam kada mi se desi ljubav na prvi pogled. Bitno mi je da je devojka fina i da budemo podrška jedno drugom", kaže Armin Malikić.Najmlađi članovi benda Nikola Stanojević i Marko Balabanović pravu ljubav tek čekaju, pa ovu pesmu posvećuju fanovima.

"Imamo mnogo „pacijentkinja“ koje nam svakodnevno šalju poklone i ljubavne poruke, svi zajedno ovu pesmu posvećujemo njima", rekli su Nikola i Marko.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Pratite sa nama “X Faktor”: Ilma i Maid u duelu!

Izvor: Svet, 04.Mar.2014

23:25 Direktno u finale takmičenja plasirali su se Lukijan Ivanović, Doktori, Tamara Milanović i Daniel Kajmakoski, dok su se u duelu našli Maid Hećimović i Ilma Karahmet. Prvi nastupa Maid pesmom “Odiseja” Leo Martina. Nakon njega “pesmu spasa” otpevaće i Ilma sa pesmom “Korake ti znam”...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.