DOCEK U BEOGRADSKIM KLUBOVIMA Prosidba na nastupu Ace Lukasa

Izvor: medio.rs, 01.Jan.2016, 02:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOCEK U BEOGRADSKIM KLUBOVIMA Prosidba na nastupu Ace Lukasa

Nova, 2016. godina uveliko je stigla, a kao i prethodnih godina reporteri "Blica" obišli su sve prestoničke klubove u potrazi za najboljim provodom u novogodišnjoj večeri.

Vrela atmosfera na nastupu Seke Aleksić

Folk pevačica Seka Aleksić napravila je vrelu atmosferu na dočeku Nove godine u jednom beogradskom hotelu. Sekin nastup je počeo pola sata pre ponoći pesmom "Poslednji let", a čitaocima portala "Blic" i "Alo" Seka je poželela mnogo zdravlja >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << i ljubavi.

Inače, pevačica nam je otkrila da je od supruga Veljka dobila par cipela kao novogodišnji poklon.

Aca Lukas u Impuls holu

Pevač Aca Lukas poželeo je posetiocima Impuls hola srećnu 2016. godinu pesmom Đurđevdan. Tačno u ponoć, na Acinom nastupu se desila i jedna prosidba, te je srećan par imao dupli razlog za slavlje.

Pevača je na dočeku Nove godine pratila supruga Sonja Vuksanović, koja je u ponoć, od Ace dobila poljubac u vazduhu uz reči : "Volim te, ljubavi".

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

DOČEK U BEOGRADSKIM KLUBOVIMA Prosidbe na nastupima Ace Lukasa i Aca Pejovića

Izvor: Blic, 01.Jan.2016

Nova, 2016. godina uveliko je stigla, a kao i prethodnih godina reporteri "Blica" obišli su sve prestoničke klubove u potrazi za najbolji provodom u novogodišnjoj večeri...Vrela atmosfera na nastupu Seke Aleksić..Folk pevačica Seka Aleksić napravila je vrelu atmosferu na dočeku Nove godine u...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.