DJB: Idemo na izbore

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jun.2020, 14:10

DJB: Idemo na izbore

Glavni odbor Dosta je bilo danas je doneo odluku da izađe na predstojeće izbore 21. juna.

Kako su naveli u saopštenju, u nedelju su skupili potpise i bili spremni da, uprkos tome, ne izađu na izbore, ukoliko cela opozicija održi reč i vrati se na bojkot izbora.

Kako, ocenjuju, ne postoji volja velikog dela opozicije da se vrati na bojkot, DjB je donela odluku o izlasku na izbore.

Dodaju i da bojkot ima smisla samo ako bojkotuje cela opozicija na svim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nivoima.

Navode i da bi ĐB, za koji tvrde, da je suočena sa medijskim mrakom, neizlaskom na izbore, sa svojom suverenističkom politikom, izgubio svaki prostor za političko delovanje i bio gurnut na margine politike.

Podsećaju da su dogovor o bojkotu imali SzS, PSG i ĐB, ali ga je, kažu, prvo narušio SzS, time što su jedna po jedna članica SzS odlučili da izađu na lokalne izbore i ujedno napustili SzS.

"Iz ovog fijaska sa dogovorom o bojkotu smo izašli pametniji i mudriji. ĐB se više neće dogovarati sa bilo kim iz bivše vlasti o zajedničkim akcijama. ĐB im više ništa ne veruje", poručuju iz Dosta je bilo.

Za urušavanje bojkota ĐB u današnjem saopštenju, krivi i " EU, Aleksandra Vučića i Đilasa" koji, kako kažu, "jedno rade, a drugo govore".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DJB izlazi na izbore: Bojkot je besmislen čin očajnih ljudi

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Jun.2020

Predsednik pokreta "Dosta je bilo" (DJB) Saša Radulović saopštio je danas da će taj pokret učestvovati na predstojećim izborima zakazanim za 21. jun...Na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije, Radulović je rekao da je ta odluka doneta nakon isteka roka datog opoziciji da se vrati ideji...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.