DEVOJKE HOĆE NOVAC, MATORKE PAŽNJU

Izvor: Kurir, 28.Jul.2011, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEVOJKE HOĆE NOVAC, MATORKE PAŽNJU

Za žene je veoma važna seksualna hemija, ali mlađe žele i izgled i novac, dok iskustnije više cene tradicionalne vrednosti. Sa iskustvom vrline postaju važnije od fizičkog izgleda.

U ranim dvadesetim žene najčešće sanjare o dominantnom, hrabrom i buntovnom muškarcu, dok se s godinama i iskustvom njihovi prioriteti najčešće menjaju, otkrila je studija časopisa Saga provedena na 9.000 žena od 16 do 75 godina.

Istraživači su utvrdili da su mlađim ženama najprivlačniji >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << bogati i ambiciozni muškarci, a polovina priznaje kako bi volele od muškarca da dobiju skupe darove.

Suprotno, za većinu žena starijih od 30 godina najprivlačnije osobine kod muškarca su brižnost, pažljivost i razumevanje. Osim toga, istraživači su otkrili kako je mlađim ženama fizički izgled znatno važniji, nego starijim damama.

- Zanimljivo je videti kako se prioriteti žena razlikuju od generacije do generacije. Dok se čini kako mlađe žene žele sve: od ugleda, novca pa sve do ambicija i poštenja, one starije sužavaju svoje želje na tradicionalne vrednosti poput nežnosti, duhovitosti i pouzdanosti - zaključila je Ema Soames, vođa studije.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.