DEMONSTRANTI GURNULI TROLEJBUS NIZ ULICU (VIDEO)

Izvor: Kurir, 10.Okt.2010, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEMONSTRANTI GURNULI TROLEJBUS NIZ ULICU (VIDEO)

BEOGRAD - Više sukoba protivnika Parade ponosa i policije desilo se u širem centru Beograda, a najžečhi sukobi bili su na Terazijama, ispred sedišta Demokratske stranke u Krunskoj i u Bulevaru kralja Aleksandra

BEOGRAD - Više sukoba protivnika Parade ponosa i policije desilo se u širem centru Beograda, a najžečhi sukobi bili su na Terazijama, ispred sedišta Demokratske stranke u Krunskoj i u Bulevaru kralja Aleksandra.

Jedna grupa huligana upala je u >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << aubotuse na linijama 25 i 26, i iz njih uz upotrebu sile isterala putnike.

Studio B je javio da su u Mekenzijevoj, u blizini Slavije, demonstranti gurnuli trolejbus broj 22 niz ulicu i da je vozilo udarilo u banderu.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.