DANAS SLAVIMO ČETVRTU GODINU SA VAMA: Hvala na poverenju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2018, 09:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DANAS SLAVIMO ČETVRTU GODINU SA VAMA: Hvala na poverenju!

Kada smo pre četiri godine, 24. aprila 2014. postali deo medijskog neba Srbije imali smo samo jednu misiju - da stvorimo onlajn prostor u kome će čitaoci lako i brzo moći da pronađu sve informacije o dešavanjima u Srbiji i svetu. 

Svesni da je savremeni čitalac zatrpan informacijama sa različitih strana i da mu je pažnja u onlajn svetu konstantno rastrzana, znali smo da moramo da pronađemo način koji će nas učiniti nezaobilaznom stanicom u informisanju svakog pojedinca, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i još važnije - znali smo da moramo stvorimo poverenje.

I uspeli smo. To ne govorimo mi, nego brojevi - SrbijaDanas.com iz meseca u mesec zadržava poziciju petog najposećenijeg medija u Srbiji i beleži 1.500.000 jedinstvenih korisnika samo iz Srbije, 15,4 miliona poseta, dok nas na društvenim mrežama prati 500.000 ljudi.

Bilo je potrebno mnogo odricanja i energije, da bismo danas ponosno mogli da kažemo da zauzimamo značajno mesto u medijskoj slici Srbije, svesni da pored ponosa zbog prepoznavanja truda koji smo uložili, ova činjenica donosi i mnogo odgovornosti.

Upravo je to razlog koji svakog jutra pokreće naš tim od 50 novinara da pronađu načine da što relevantnije, pouzdanije i kreativnije predstave sve aktuelnosti iz zemlje i sveta. Zbog toga smo zahvalni svakom članu našeg tima koji pri svakom dolasku u redakciju, koja je odavno za sve nas druga kuća, daje svoj maksimum.

Poverenje koje nam svakodnevno ukazujete inspiriše nas da kontantno prevazilazimo sami sebe. Zbog toga današnji dan nije samo naš, on pripada i vama koji činite našu svakodnevicu i dajete nam entuzijazam i energiju da iznova budemo bolji. Zato želimo da se zahvalimo - na poverenju, na reakcijama, komentarima i podršci koja traje već četiri godine.

Naša misija ostaje ista - i u narednom periodu smo tu da svakoga od vas informišemo, zabavimo i pobrinemo se da zajedno dočekujemo buduće rođendane.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ČETIRI GODINE SA VAMA: Pogledajte NA KOJI NAČIN je Jelena Karleuša čestitala rođendan našem portalu

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2018

Kada smo pre četiri godine, 24. aprila 2014. postali deo medijskog neba Srbije imali smo samo jednu misiju - da stvorimo onlajn prostor na kome će čitaoci lako i brzo moći da pronađu sve informacije o dešavanjima u Srbiji i svetu. ..Danas, redakcija petog najposećenijeg medija u Srbiji, redakcija...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.