DAČIĆ: NEOSTVARIVA ŽELJA O POSTOJANJU SAMO DVE STRANKE

Izvor: Kurir, 28.Maj.2011, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DAČIĆ: NEOSTVARIVA ŽELJA O POSTOJANJU SAMO DVE STRANKE

NOVI SAD- Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je u Novom Sadu da je apsolutno neostvariva želja nekih na domaćoj političkoj sceni da u Srbiji postoje samo dve stranke, dok bi ostali bili "njihovi sateliti".

Ne postoji SPS samo za to da bi u jednoj vladi bila podrška stranci Vojislava Koštunice, u drugoj demokratama Borisa Tadića ili bilo kojoj drugoj partiji, nego se "borimo da pobedimo sve one koji su na političkoj sceni Srbije", >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << rekao je Dačić na izbornoj konferenciji Gradske organizacije SPS-a u Novom Sadu.

Naglasivši da je cilj SPS-a da na sledećim parlamentarnim izborima dobije više od deset odsto glasova birača i tako bude jači politički faktor u Srbiji, Dačić je istakao da će samo boljim izbornim rezultatom i jačim uticajem ta stranka moći da donosi najvažnije odluke i rešava probleme u društvu.

"Mi ćemo biti poštovani onoliko koliko budemo jaki", rekao je Dačić i pozvao rukovodstva i članove SPS-a u svim organizacionim jedinicama širom Srbije da najbolje obavljaju poslove i dužnosti na kojima su, jer je to jedini i najbolji način za promociju stranke.

Delegatima i gostima izborne konferencije obratili su se i predsednik pokrajinskog odbora SPS u Vojvodini Dušan Bajatović i predsednik Gradskog odbora SPS Siniša Sević.
Pogledaj vesti o: Vojislav Koštunica

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.