DA VAM SRCE ZAIGRA! Maturanti usred Rume opleli NAJVEĆE UŽIČKO KOLO ikada (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2020, 12:55

DA VAM SRCE ZAIGRA! Maturanti usred Rume opleli NAJVEĆE UŽIČKO KOLO ikada (VIDEO)

Svi zajedno pokazali su da su kao jedno kada u ritmu muzike zaigraju i to onako kako nalaže najlepša srpska tradicija.

Ništa lepše od srpskog kola. Još kad je užičko! Pa kad su "ruku pod ruku" mladi - to je uvek prizor za divljenje.

Ali, ovo kolo je posebno zagrejalo srca svima koji su zdušno tapšali u ritmu srpske muzike i koraka ovih mladih ljudi. Jer, ovo je definitivno najveće užičko kolo koje su mnogi videli, a oplelo se usred Rume.

Maturanti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << obučeni u majice sa oznakama svojih odeljenja na najlepši mogući način upriličili su slavlje povodom završetka zajedničkog druženja u školskim klupama. A mnogi će, naravno, ostati zauvek prijatelji.

Svi zajedno pokazali su da su kao jedno kada u ritmu muzike zaigraju i to onako kako nalaže najlepša srpska tradicija u veselju, kroz kolo, složno i od srca.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.