DA LI STE GA VIDELI: Dragoslava od petka nema kod kuće

Izvor: Večernje novosti, 29.Jul.2019, 00:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA LI STE GA VIDELI: Dragoslava od petka nema kod kuće

Porodica prijavila nestanak Dragoslava Ilića (78) iz Raševice kod Paraćina Porodica prijavila nestanak Dragoslava Ilića (78) iz Raševice kod Paraćina. Paraćinskoj policiji prijavljen je nestanak 78.godišnjeg Dragoslava Ilića iz Raševice kod Paraćina, koji je izašao iz kuće, prema rečima njegovog sina Gorana, u petak izjutra, oko pet sati, i od tada od njega nema ni traga ni glasa. Starac je imao na sebi plavu majicu, plave radne pantalone i opanke i zbog problema >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << sa kretanjem koristio je štake. Porodica traga za svojim najstarijim članom i preko društvenih mreža, a svakoko primeti nestalog, ili ima bilo kakvu informaciju o njegovom kretanju, osim policiji, može javiti i porodici, pozivom na broj 064/361-32-82.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Paraćin: Još traje potraga za starcem iz Raševice

Izvor: Večernje novosti, 29.Jul.2019

Već četiri dana nema ni traga, ni glasa, od Dragoslava Ilića (78). Bilo kkavu informaciju građani mogu da jave na broj telefona 064/361-32-82 OD prošlog petka porodica Ilić iz sela Raševica, kod Paraćina, traga za svojim najstarijim članom, 78.godišnjim Dragoslavom, kome...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.