DA LI ĆE CRNA GORA OTVORITI GRANICE ZA SRBE? Odluka pada do petka!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2020, 00:02

DA LI ĆE CRNA GORA OTVORITI GRANICE ZA SRBE? Odluka pada do petka!

Iz NKT su istakli da i uz zadržavanje epidemiološki stabilne situacije, paralelno preduzimaju sve mere neophodne za očuvanje zdravlja građana Crne Gore, stranaca koji žive u našoj zemlji i turista.

Nacionalno koordinaciono tijelo za zarazne bolesti (NKT) je na večerašnjoj sednici, kojom je predsedavao Milutin Simović, potvrdilo strateško opredeljenje da odlučno nastavi da sprovodi politiku otvaranja Crne Gore.

Iz NKT su istakli da i uz zadržavanje epidemiološki >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stabilne situacije, paralelno preduzimaju sve mjere neophodne za očuvanje zdravlja građana Crne Gore, stranaca koji žive u našoj zemlji i turista.

- U skladu sa potrebama naše turističke privrede i strateškim interesom države odlučeno je da politika otvaranja Crne Gore bude dopunjena novim kriterijumima koji će predložiti Institut za javno zdravlje, a NKT usvojiti najkasnije u petak, 19. juna, kako bi bio omogućen ulazak u Crnu Goru i stranim državljanima koji ne nose visok epidemiološki rizik - navodi se u saopštenju Vlade Crne Gore.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Da li ovo znači da će i Crna Gora otvoriti granice za Srbe? Menjaju kriterijume ulaska za strane državljane zbog turizma, odluka do petka

Izvor: Večernje novosti, 16.Jun.2020

Nacionalno koordinaciono telo za zarazne bolesti u ponedeljak veče nagovestilo nove kriterijume za otvaranje granica Crne Gore Nacionalno koordinaciono telo za zarazne bolesti (NKT) je na sednici održanoj u ponedeljak potvrdilo strateško opredeljenje da odlučno nastavi da sprovodi...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.