Cvijanović: Mehanizam koordinacije ključ opstanaka

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Mar.2015, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cvijanović: Mehanizam koordinacije ključ opstanaka

BANJALUKA - Predsjednica Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović smatra da je mehanizam koordinacije, koji uvažava ustavne nadležnosti entiteta, ključan ne samo za evropsko kretanje, već i za opstanak Bosne i Hercegovine.

Cvijanović je o posljednjoj inicijativi Evropske unije za BiH razgovarala danas s ambasadoricom Francuske u BiH Kler Bodoni i tom prilikom istakla opredjeljenost RS na putu evropskih integracija uz puno uvažavanje ustavnih nadležnosti BiH, saopšteno je iz Vlade >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << RS.

Sagovornice su razmijenile mišljenja i o mogućim oblicima razvoja turističkih potencijala RS u svjetlu predstojećeg Evropskog omladinskog olimpijskog festivala (EYOF 2017), koji će okupiti veliki broj učesnika iz 45 zemalja svijeta.

Cvijanović je istakla da je EYOF 2017 od velikog značaja kako za RS tako i za čitav region, te da bi mogao predstavljati i uvod u realizaciju većeg broja projekata u oblasti razvoja turističkog potencijala RS.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.