Čudne se stvari dešavaju: Šta će biti s Narcisom

Izvor: Press, 03.Mar.2017, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Čudne se stvari dešavaju": Šta će biti s Narcisom

Odmaralište "Narcis" na Zlatiboru, koje je opština ranije dala na upravu Ministarstvu unutrašnjih poslova, sada je MUP odlučio da pripoji institutu "Čigota".
Foto:B92.net
To je rekao predsednik Opštine Čajetina Milan Stamatović koji dodaje da će se jedno od Zlatiborskih vrednosti, odmaralište "Narcis" pokloniti institutu "Čigota" koje će biti privatizovano i prodato.
"U opštini Čajetina >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << se dešavaju čudne stvari zadnjih godina, jer se neki ljudi koji su dobili mandat kockaju sa poverenjem naroda jer zemlju i institucije razbijaju, rasturaju i uništavaju i poklanjaju bliskim prijateljima", istakao je Stamatović. 

Vlada Srbije je od januara pokrenula proces privatizacije 10 banja u Srbiji među kojima se nalazi i privatizacija Specijalne bolnice "Čigota". 

Stamatović je rekao da je opština Čajetina bez naknade prenela zemljište odmorališta "Narcis" na upravu Ministarstvu unutrašnjih poslova i dodao da oni sada bez konsultacije sa lokalnom samoupravom to odmaralište daju na "poklon". 

Iako u dopisu piše da zaposleni treba da ostanu na poslu, Stamatović je postavio pitanje ministru unutrašnjih poslova Nebojši Stefanoviću šta će se desiti ako institut "Čigota" ne želi da primi zaposlene u odmaralištu. 

Stamatović, koji je i kandidat za predsedničke izbore, dodao je da će uputiti zvaničan dopis MUP-u jer smatra da se tom odlukom nanosi šteta opštini Čajetina.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.