Crna Gora dobija hotel Hilton

Izvor: Blic, 12.Dec.2011, 23:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crna Gora dobija hotel "Hilton"

U Podgorici je danas počela rekonstrukcija hotela "Crna Gora" posle koje će glavni grad te zemlje dobiti luksuzni hotel "Hilton" sa pet zvezdica.

Vrednost modernizacije je oko 20 miliona evra, a dolazak svetski priznatog hotelskog lanca u Podgoricu trebalo bi da doprinese poboljšanju turističke ponude.

Rekonstrukcija podrazumeva povećanja smeštajnih kapaciteta, izgradnju zatvorenog bazena, spa centra, šoping centra i nekoliko kongresnih sala.

Modernizacijom hotela predviđena je i izgradnja podzemne etažne garaže sa kapacitetom od 165 parking mesta, kazina, velnes i fitnes centra.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Podgorica dobija hotel Hilton

Izvor: Vesti-online.com, 12.Dec.2011

U Podgorici je počela rekonstrukcija hotela “Crna Gora”, posle koje će glavni grad te zemlje dobiti luksuzni hotel “Hilton” sa pet zvezdica...Vrednost modernizacije je oko 20 miliona evra, a dolazak svetski priznatog hotelskog lanca u Podgoricu trebalo bi da doprinese poboljšanju turističke...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.