Crna Gora: Tužilaštvo isputuje sinimak koji je objavio In4s

Izvor: Danas, 20.Avg.2020, 00:03

Crna Gora: Tužilaštvo isputuje sinimak koji je objavio In4s

Osnovno tužilaštvo u Podgorici formiralo je predmet povodom juče objavljenog snimka, na kome aktivistkinja Demokratske partije socijalista (DPS) Dušica Vulić razgovara sa ženskom osobom o napredovanju u Vojsci Crne Gore, navodeći kako joj je za to potrebno pozitivno mišljenje mesnog odbora valadajuće partije.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi skandal trese Crnu Goru; Isplivao i snimak

Izvor: B92, 20.Avg.2020

Podgorica -- Osnovno tužilaštvo u Podgorici saopštilo je danas da je formiralo predmet povodom snimka koji ukazuje na korupciji u Vojsci Crne Gore...Na tom snimku aktivistkinja vladajuće Demokratske partije socijalista Dušica Vulić razgovara sa ženskom osobom o napredovanju u Vojsci Crne Gore,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.