Čović: Nisam očekivao provokacije na utakmici

Izvor: Kurir, 24.Nov.2012, 21:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čović: Nisam očekivao provokacije na utakmici

Predsednik crveno-belih zadovoljan trijumfom nad Cibonom

ZAGREB - Predsednik Košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović, posle pobede crveno-belih nad Cibonom večeras u Zagrebu, izjavio je da je zadovoljan rezultatom i da nije očekivao nikakve provokacije zagrebačke publike.

"Zvezda baš i nije igrala odlično ali pobedi se u zube ne gleda i ja sam s te strane zadovoljan. Znam i da će treneri izvući iskustvo iz nekih neaktivnosti i prevelikog >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << broja izgubljenih lopti, jer Zvezda mora da radi još više", rekao je Čović.

Upitan da li je očekivao da tribine u dvorani "Dražen Petrović" budu poluprazne, a atmosfera drugačija, Čović je kazao: "Nisam očekivao ni da budu poluprazne tribine, a ja spadam u one koji nisu očekivali ni da će biti nekakve provokacije. Drago mi je da je to sve tako bilo".

Čović je, međutim, rekao da mu nije drago što vidi ambijent Cibone "u fazi raspadanja".

"Da me pogrešno ne razumeju, ali košarkaški rečeno, Cibona je u fazi raspadanja. To mi u svakom slučaju nije drago jer se radi o velikom klubu sa ovih prostora i želim im da se što pre konsoliduju", kazao je Čović.

Na pitanje da li bi ovakava utakmica u Beogradu okupila više navijača, predsednik Crvene zvezde je rekao da hala ne bi bila puna kao u Evrokupu jer naši navijači još savladavaju probleme, odnosno sopstveni "stav da bojkotuju Jadransku ligu".

On je ipak izrazio optimizam da će, "kada sazri", navijači dolaziti na utakmice Jadranske lige u većem broju.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.