Čomićeva: Mogla bih čestitom Vladiki Grigoriju dugo pričati... FOTO

Izvor: B92, 16.Jul.2020, 18:49

Čomićeva: Mogla bih čestitom Vladiki Grigoriju dugo pričati... FOTO

Predstavnica Ujedinjene demokratske Srbije reagovala je danas na izjave vladike dizeldorfskog i cele Nemačke Grigorija.

Njenu izjavu objavljenu na Fejsbuku prenosimo u celosti:

"Mogla bih čestitom Vladiki Grigoriju dugo pričati o rečniku SPC kojim se drži liturgija za mrtve živim ljudima, o lakoći govora mržnje upućenim ženama, o jeziku pravoslavne i proruske opozicije kojim se, poput rulje, obruši na sam pomen evropske Srbije, o jeziku ruženja svega što >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se označi da je "pretnja" etnofiletizmu memorandumske Srbije.

Mogla bih, ali nemam rašta, reč mu je blaga, pa cenim da već sve to zna, a za njega kao Patrijarha ne mogu da glasam, a ako se kandiduje za Makarija jer je Srbija podeljena kao Kipar, onda za njega neću da glasam. Jer ne volim ni kad me blagom rečju pokušavaju praviti budalom.

A svu sreću čestitom Vladiki želim, za šta god da se kandiduje..."

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.