Čola u Zagrebu k’o Nole u Kraljevu - karata nema!

Izvor: Vesti-online.com, 04.Mar.2015, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čola u Zagrebu k’o Nole u Kraljevu - karata nema!

Ulaznice za koncert Zdravka Čolića 7. marta u Areni Zagreb su rasprodate u rekordnom roku (ali stvarno rasprodate, ne podeljene gradonačelniku, predsednicima opština, šurnjajama, zaovama...). U svakom slučaju, ovde nije bilo marifetluka sa kartama o kojima se za sada samo priča u Srbiji, u Kraljevu, pred Dejvis kup meč Srbije i Hrvatske, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kada je najbolji teniser sveta Novak Đoković protestovao zbog, nazovimo to, “distribucije karata“ - u Zagrebu će mnogobrojni obožavatelji u ispunjenoj Areni do poslednjeg mesta da dočekaju Dan žena uz najveću muzičku legendu naših prostora.

- Sigurni smo da nas sve čeka koncert za pamćenje. Žao nam je onih koji nisu uspeli da na vreme nabave ulaznice, ali njih više nema. I veliki kapacitet zagrebačke Arene pokazao se nedovoljnim za najveću zvezdu na ovim prostorima. Sada prelazimo u fazu realizacije, sve je na svom mestu i kako treba da bude. Zdravko se raduje koncertu, dvorana je rasprodata, produkcija je spremna, doček će biti spektakularan! - poručio je Marko Perica, organizator zagrebačkog koncerta ispred agencije Fakat.

Zagrebački koncert Zdravka Čolića kruna je aktuelne turneje ''Vatra i barut '', koja je u godinu dana obišla sve najveće regionalne i evropske dvorane. Osim novih hitova, Čolina publika uživaće i u bezvremenskim klasicima, a dobra muzika i odlična zabava spojiće se u subotu 7. marta sa početkom u 20 sati.

Zdravko Čolić će posle Zagreba nastupiti u Beču 14. marta, u Tuzli 21. marta i 11. aprila u Holandiji.
Pogledaj vesti o: Zdravko Čolić,   Novak Đoković

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U REKORDNOM ROKU: Rasprodat koncert Zdravka Čolića u Areni

Izvor: Kurir, 04.Mar.2015

Pevač koji redovno puni dvorane, u rekordnom roku rasprodao je svoj koncert u Zagrebu..Zdravko Čolić ulepšaće Dan žena mnogim obožavateljkama koje su se potrudile da već obezbede svoje mesto u Areni...Ulaznice za koncert Zdravka Čolića 7. marta u Areni Zagreb potpuno su rasprodate u rekordnom...

Nastavak na Kurir...

Čola u Zagrebu k’o Nole u Kraljevu

Izvor: 011vodič.com, 04.Mar.2015

Ulaznice za koncert Zdravka Čolića 7. marta u Areni Zagreb su rasprodate u rekordnom roku (ali stvarno rasprodate, ne podeljene gradonačelniku, predsednicima opština, šurnjajama, zaovama…). U svakom slučaju, ovde nije bilo marifetluka sa kartama o kojima se za sada samo priča u Srbiji, u Kraljevu,...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.