Članovi SPO traže ostavku Draškovića

Izvor: Vesti-online.com, 15.Jan.2012, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Članovi SPO traže ostavku Draškovića

Grupa nezadovoljnih članova SPO ponovila je zahtev da predsednik Srpskog pokreta obnove Vuk Drašković podnese " neopozivu ostavku".

U saopštenju predsednika SPO Vračar, Voždovac, Rakovica i Mladenovac i troje opštinskih odbornika SPO na teritoriji Beograda, kaže se da Drašković treba da podnese ostavku " zbog grubog kršenja Programa i Statuta SPO".

Kao glavni razlog za ostavku navodi se odluka Vuka Draškovića da pristupi Preokretu, političkom pokretu koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << traži novu politiku posebno prema Kosovu.

To grupa opštinskih funkcionera SPO ocenjuje kao "samovoljno, suprotno volji većine članstva, a politikom prema Kosovu i Metohiji poništio je dvadesetogodišnju istoriju Srpskog pokreta obnove i stranku izložio preziru ogromne većine građana Srbije".

"Ostavka je lični moralni čin i zato Drašković ima obavezu da se o ovom zahtevu izjasni javno i lično i povuče jedini potez koji ostavlja nadu da stranka ima političku budućnost- kaže se u pisanom saopštenju dostavljenom medijima.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Članovi SPO traže ostavku Draškovića

Izvor: TimockeVesti.net, 15.Jan.2012

Grupa nezadovoljnih članova SPO ponovila je zahtev da predsednik Srpskog pokreta obnove Vuk Drašković podnese " neopozivu ostavku". . Opširnije..

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.