Član Belivukove grupe pušten iz pritvora

Izvor: Beta, 21.Jul.2021, 15:05

Član Belivukove grupe pušten iz pritvora

Vuk Vučinić, koji je uhapšen pod sumnjom da je pripadnik grupe Veljka Belivuka u utorak je pušten iz pritvora, potvrdio je za list "Danas" njegov branilac advokat Vladimir Gajić.Vučinić se sumniči da je dovezao Gorana Veličkovića u kuću u Ritopeku, gde je, kako je u više navrata istakao MUP, mučen, a potom i ubijen.Gajić naglašava da očekuje da u odnosu na njegovog klijenta bude obustavljena istraga uoči isteka roka za podizanje optužnice početkom avgusta."Treba imati u vidu da je ovo veoma težak predmet i da je Vučinić pod istragom zbog operativnih saznanja policije koja su bila takva da se može reći da pritvor nije bio odredjen bez ikakvih sumnji. Medjutim, istraga je napredovala i njegova odbrana se ispostavila istinitom. Moram reći da je postupajući tužilac Mladen Ivanić postupio veoma profesionalno, jer je i inače dužnost tužioca da vodi računa o pravima okrivljenog, što je sada bio slučaj", rekao je Gajić.Goran Veličković je jedna od tri žrtve koja je rešenjem o pokretanju istrage stavljena na teret grupi Veljka Belivuka.Kako su u više navrata iznosili policijski zvaničnici, on je namamljen u kuću u Ritopeku u kojoj je mučen, a potom i ubijen.Posmrtni ostaci žrtava, tvrdio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, potom ...

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Član Belivukove grupe pušten iz pritvora

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Jul.2021

Vuk Vučinić, koji je uhapšen pod sumnjom da je pripadnik grupe Veljka Belivuka u utorak je pušten iz pritvora, potvrdio je za list "Danas" njegov branilac advokat Vladimir Gajić.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.