Čitava porodica pobijena u Gvatemali

Izvor: Blic, 08.Feb.2014, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čitava porodica pobijena u Gvatemali

Osmoro članove jedne porodice, uključujući bebu i jednu petogodišnju devojčicu, ubijeno je juče u njihovom domu u severnoj Gvatemali u regionu koji je poznat kao teritorija narko dilera, saopštili su zvaničnici.

Više naoružanih napadača upali su u kuću porodice i ubili šestoro odraslih i tromesečnu bebu i petogodišnju devojčicu u oblasti Peten, oko 370 kilometara severoistočno od prestonice Gvatemale, naveo je portparol vojske, prenosi Rojters.

On je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dodao da su svi ubijeni hicima iz vatrenog oružja. Zvaničnici još nisu sigurni koji je motiv ubistva i za sada niko nije uhapšen u vezi sa ovim masakrom.

Oblast Peten gde se dogodilo ubistvo graniči se sa Meksikom i poznato je da je koriste narko dileri za šverc kokaina, podseća Rojters.

U maju 2011. pripadnici ozloglašenog meksičkog kartela Los Setas odrubili su glave grupi od 27 farmera u istoj oblasti zbog spora sa vlasnikom farme oko maršruta za šverc narkotika.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubijena osmočlana porodica!

Izvor: Press, 08.Feb.2014

Više naoružanih napadača upali su u kuću porodice i ubili šestoro odraslih i tromesečnu bebu i petogodišnju devojčicu u oblasti Peten, oko 370 kilometara severoistočno od prestonice Gvatemale, naveo je portparol vojske, prenosi Rojters.. On je dodao da su svi ubijeni hicima iz vatrenog oružja....

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.