Čitajte na VESTI DIGITAL: Ćirilica krasi suvenire

Izvor: Vesti-online.com, 06.Nov.2017, 22:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čitajte na VESTI DIGITAL: Ćirilica krasi suvenire

U prostorijama Turističke organizacije grada Loznice (TOGL), na šetalištu u centru Loznice, otvoren je Turističko-informativni centar i suvenirnica pa svi gosti Vukovog zavičaja sada imaju mesto gde mogu dobiti potrebne informacije, ali i nabaviti autentične suvenire.

Do samo pre godinu dana TOGL je bio u neuslovnim prostorijama da bi sada umesto 70 imala 150 kvadratnih metara, od kojih 60 zauzimaju Turističko-informativni centar i suvenirnica.

Direktorka TOGL >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Snežana Perić kaže da su Turističko-informativni centar i suvenirnica najveći i najmoderniji u Srbiji, a urađeni su zahvaljujući podršci gradske uprave i Stalne radne grupe za regionalni ruralni razvoj u Jugoistočnoj Evropi (SWG).

- Sređivanje naših prostorija urađeno je za oko 12.000 evra, od čega je podrška SNjG 9.500, a ostatak lokalne samouprave. Prvo je Grad pokrio sve troškove, a kada su se ljudi iz SWG uverili da je sve urađeno na pravi način, pokrili su 75 odsto troškova. U ovaj prostor uloženi su trud, ideje i rad naših sugrađana, javnih preduzeća, ustanova i ovdašnjih umetnika. Naš cilj je da koristimo sve resurse našega grada, a pre svega mladih i talentovanih ljudi, pa smo tako, na primer, prvi u Srbiji napravili turistički vodič za decu koji se zove "Bo(Lo)janka" - kaže ona.

Više o ovoj temi čitajte u štampanom izdanju "Vesti" ili na VESTI DIGITAL.

Zavisno od toga da li korisitite android ili apple platformu aplikaciju možete skinuti sa:

za Apple uređaje: https://appsto.re/de/XSioib.i

za android uređaje: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.publiss.client.p999R6wI!

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Ćirilica krasi suvenire

Izvor: Vesti-online.com, 07.Nov.2017, 21:03

U prostorijama Turističke organizacije grada Loznice (TOGL), na šetalištu u centru Loznice, otvoren je Turističko-informativni centar i suvenirnica pa svi gosti Vukovog zavičaja sada imaju mesto gde mogu dobiti potrebne informacije, ali i nabaviti autentične suvenire...Do samo pre godinu dana TOGL...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.