Izvor: S media, 23.Apr.2012, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cimerman pušten iz zatvora uz kauciju

Amerikanac Džordž Cimerman, koji je pre dva meseca ubio tinejdžera Trejvona Martina pušten je danas, uz kauciju, iz zatvora na Floridi.

Pošto je položio 150.000 dolara kaucije, Cimerman (28) je pušten da se brani sa slobode mada će, prema odluci suda, morati da nosi elektronsku narukvicu i da se javlja policiji svakoga dana, prenela je agencija Rojters.

Ko je i kako likvidirao mladiće kod Skoplja?

Nakon svađe oko parkinga, ubila >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << muškarca zdrobivši mu testise!

Kolege ubile i raskomadale bolivudsku glumicu (VIDEO)

Datum njegovog suđenja nije određen i, iz bezbednosnih razloga neće biti saopšteno njegovo mesto boravka do ponovnog pojavljivanja pred sudom na Floridi.

Tinejdžer Martin (17) ubijen je 26. februara u Sanfordu u centralnom delu Floride, a ubistvo je dovelo do protesta grupa za zaštitu ljudskih prava širom SAD i usplamsao nacionalnu debatu oko prava na nošelje oružja, pitanja samoodbrane i rasnog pitanja u Americi.

Cimerman, pripadnik takozvane građanske straže koju čine lokalni stanovnici zaduženi da patroliraju ulicama zbog sprečavanja provala u kuće i pljački, je posle kraće svađe pucao u mladog nenaoružanog crnca koji se pre toga mirno šetao ulicom, mada mu je dežurni dispečer u policiji naložio malo ranije da prestane da prati Martina.

(Tanjug)

FOTO: csmonitor.com

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.