Četvrtaci skupili 180.000 dinara za Tijanu

Izvor: Press, 15.Apr.2013, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četvrtaci skupili 180.000 dinara za Tijanu

Mali glumci, njih 15 iz odeljenja IV-1, predstavu "Hilperik ili strašni razbojnik" odigrali su šest puta za učenike nižih razreda svoje škole, kao i za đake OŠ "Ivan Goran Kovačić" i OŠ "Jelena Chetković".

Za predstavu drugarima iz OŠ "Jelena Chetković" pomoć je pružila opština Zvezdara koja je prostor i tehniku za izvođenje ustupila u Pan teatru, navedeno je na sajtu Uprave grada Beograda.

Učenici mlađih razreda iz boravka škole "Veljko Dugošević" organizovali >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << su akciju "Sva naša srca za tvoje jedno", u kojoj su, umesto ulaznica, pripremili oko 1.000 šarenih srca na kojima je pisalo "Za Tijanu" - i njima ukrasili kutiju za prikupljanje novca.

Predstava "Hilperik" nastala je u saradnji sa učiteljicom Jasminom Smiljanić i roditelja, među kojima su i dramski umetnici.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.