Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Dec.2015, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četvoro povređenih u udesu kraj Niša

U sudaru dva putnička vozila jutros u selu Jasenovik kod Niša, jedna osoba je teže povređena, a tri osobe lakše, rečeno je agenciji Beta u niškoj Hitnoj pomoći.

Portparol Hitne pomoći Dušan Gostović rekao je da jedan od povređenih "verovatno" ima prelom nadlaktice, a da povrede ostalih nisu teže pirode.

On je dodao da su povređeni prebačeni u niški Klinički centar gde je u toku njihova opservacija i dalje medicinsko zbrinjavanje.

Niška policiji >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << saopštila je da su se na putu Niš-Svrljig sudarila putnička vozila "opel kadet" i "fijat panda" i da su tom prilikom povređena oba vozača i dva putnika iz "opel kadeta".

Kako je navedeno u saopštenju niške policje, utvrđivanje uzroka udesa je u toku, a za sada je poznato da su se vozila kretala u suprotini smerovima.

Selo Jasenovik kraj Niša jedno je od mesta u niškom kraju gde se najčeše dešavaju saobraćajne nezgode.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Crna tačka" kod Niša: Četvoro povređeno u udesu

Izvor: B92, 14.Dec.2015

U sudaru dva putnička vozila u selu Jasenovik kod Niša, jedna osoba je teže povređena, a tri osobe lakše, rečeno je agenciji Beta u niškoj Hitnoj pomoći...Portparol Hitne pomoći Dušan Gostović rekao je da jedan od povređenih "verovatno" ima prelom nadlaktice, a da povrede ostalih nisu teže...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.