Četvorica mladića izbodena na rođendanu

Izvor: Vesti-online.com, 15.Avg.2013, 10:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četvorica mladića izbodena na rođendanu

Četvorica su izbodena u tuči tokom proslave rođendana u beogradskom naselju Vidikovački venac, rečeno je u gradskoj Službi Hitne pomoći. Tuča se dogodila tri sata posle ponoći, a na lice mesta poslate su dve ekipe Hitne pomoći.

Svađa na rođendanu prerasla u krvavi obračun

Prva lekarska ekipa ukazala je pomoć 17-godišnjaku koji je imao ubodne rane stomaka i ruke, i jednom 20-godišnjaku, ubodenom u leđa i ruku.

 

Druga lekarska ekipa >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je zbrinula jednog ranjenog u grudi i leđa i jednog s povredom šake. Povređeni mladići prevezeni su na Vojnomedicinsku Akademiju (VMA).

 

U noći između srede i četvrtka dogodile su se i dve saobraćajne nesreće - u centru Beograda u Resavskoj ulici kada je ženu udario automobil i na okretnici autobusa u naselju Resnik kada je dečak (14) zadobio povrede ruke i noge.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Opšta tuča na rođendanu, četvorica izbodena

Izvor: Mondo, 15.Avg.2013

Tokom proslave rođendana u beogradskom naselju Vidikovački venac četvorica mladića su izbodena u tuči, rečeno je..

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.