Četiri psa protiv KRALJEVSKE KOBRE: Ko pobeđuje?

Izvor: Blic, 31.Jan.2017, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četiri psa protiv KRALJEVSKE KOBRE: Ko pobeđuje?

Nakon što joj se kobra našla u dvorištu, prestravljena Tajlanđanka je naredila svojim kucama da je napadnu i sklone, kako joj se zmija ne bi uvukla u kuću, što su hrabri psi i učinile.

Četiri psa su na kraju uspela da odbrane svoju teritoriju i vlasnicu i oteraju zmiju sa travnjaka, i prošli su bez ijedne povrede.

Inače kraljevska kobra može da vas ubije samo jednim ugrizom. Ukoliko vas ugrize i ispusti otrov samo ispravan antiserum vas može spasiti, piše >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << "Daily Mail".

Žena, koja je snimila video, inače iz grada Fitsanulok na severu Tajlanda, je rekla da ima veterinara na brzom biranju u telefonu, u slučaju da su njeni ljubimci u bilo kakvoj nevolji.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.