Četiri osobe povređene u udesu u Železniku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Avg.2010, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četiri osobe povređene u udesu u Železniku

BEOGRAD -

U saobraćajnoj nesreći noćas u naselju Železnik jedna osoba teško je povređena, a tri lakše, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Mladić starosti 25 godina, u stanju kome sa teškom povredom glave i višestrukim povredama, prebačen je na odeljenje reanimacije Urgentnog centra, a zatim u Institut za ortopediju na Banjici, rečeno je agenciji Beta.

Devojka koja je vozila automobil, takođe je sa povredom glave u polusvesnom stanju zbrinuta na odeljenju reanimacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Urgentnog centra, dok su druge dve ženske osobe sa lakšim povredama zadržane u toj ustanovi na posmatranju.

Nesreća se dogodila kada se automobil prevrnuo u Ulici radnih akcija kod broja 21 u naselju Železnik, a posle udesa intervenisale su dve ekipe Hitne pomoći, rekli su u toj službi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PREVRNUO SE AUTOMOBIL U ŽELEZNIKU

Izvor: Kurir, 10.Avg.2010

BEOGRAD - Jedna osoba teško, a tri lakše povređene u saobraćajnoj nesreći u Železniku, koja se dogodila kada se prevrnuo automobil...U saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila noćas u naselju Železnik, jedna osoba je teško povređena, a tri su lakše...Dvadesetpetogodišnji mladić, u stanju...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.