Četiri osobe povređene u udesu u Resniku

Izvor: Vesti-online.com, 03.Nov.2010, 08:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četiri osobe povređene u udesu u Resniku

U saobraćajnom udesu, koji se dogodio rano jutros nešto pre tri časa u Ulici Ilije Radivojevića u Resniku, kada je automobil udario u stub, povređene su četiri osobe, od kojih dve teže, rekla je portparol Hitne pomoći dr Nada Macura.

Teže su povređena dva muškarca starosti po 20 godina, koji su prebačeni na odeljenje za reanimaciju beogradskog Urgentnog centra. Jedan od njih je imao povrede glave, dok je drugi imao povredu glave i bol u potkolenici.

Povređene >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << su dve ženske osobe starosti od po 20 godina, od kojih je jedna zadobila povredu glave i prebačena na odeljenje za neurohirurgiju, dok je druga sa ozledom grudnog koša prevezena na hirurško odeljenje Urgentni centar.

Dr Macura je navela da se tokom noći dogodilo razbojništvo na novosadskom autoputu kod skretanja za Galeniku, u kojem je jedna muška osoba teže povređena i prebačena u Urgentni centar, pošto je prethodno pretučena, vezana i opljačkana.

Dr Macura je savetovala da prilikom zemljotresa, kakav je rano jutros pogodio Srbiju, ne bi trebalo podleći panici i da ne bi trebalo trčati, ni skakati kroz prozor, nego stati ispod dovratka, ističući da bi hronični bolesnici trebalo da uzmu sredstvo za smirenje.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Četiri osobe povređene u udesu u Resniku

Izvor: Blic, 03.Nov.2010

U saobraćajnom udesu, koji se dogodio rano jutros nešto pre tri časa u Ulici Ilije Radivojevića u Resniku, povređene su četiri osobe, kada je automobil udario u stub. Dve osobe su zadobile teže povrede, izjavila je Tanjugu portparol Hitne pomoći dr Nada Macura. ..Teže su povređena dva muškarca...

Nastavak na Blic...

BEOGRAĐANIN U PANICI ZBOG POTRESA SKOČIO KROZ PROZOR

Izvor: Kurir, 03.Nov.2010

BEOGRAD - Mladić od 24 godine lakše je povređen kada je zbog straha od zemljotresa oko dva časa posle ponoći skočio kroz prozor na visokom prizemlju stambene zgrade u Esad Pašinoj ulici na Voždovcu, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura...Macura je kazala da u Beogradu nije bilo povređenih...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.