Četiri osobe povređene u tri saobraćajne nesreće

Izvor: Blic, 05.Avg.2013, 08:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četiri osobe povređene u tri saobraćajne nesreće

Četiri osobe su povredjene u tri saobraćajne nesreće u Beogradu, rekao je danas agenciji Beta Mirko Lutovac iz službe Hitne pomoći.

U nesreći koja se dogodila na Karađorđevom trgu posle 11 uveče motociklista (37) zadobio je povredu glave i izgubio svest. On je zbrinut u Kliničko bolničkom centru Zemun.

Oko osam i petnaest časova uveče u Bulevaru kralja Aleksandra sinoć su dve osobe zadobile tupe povrede glave i ekstremiteta, a u udesu na autoputu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << četrdeset minuta posle ponoći jedan muškarac (57) zadobio je tupu povredu glave.

Lekari su sinoć intervenisali 112 puta na terenu, od čega 26 puta na javnom mestu, a pomoć su najčešće tražili astmatičari.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U tri saobraćajna udesa četiri osobe povređene

Izvor: Press, 05.Avg.2013

Muškarac star oko 57 godina je u udesu, koji se dogodio oko 40 minuta posle ponoći na auto-putu u Beogradu, zadobio povredu glave, a prevezen je u Urgentni centar, rekao je Lutovac... Motociklista, muškarac star oko 37 godina, u udesu na Karađorđevom trgu oko 23.15 zadobio je razderotinu čeonog...

Nastavak na Press...

U tri udesa, četvoro povređeno

Izvor: Kurir, 05.Avg.2013

Motociklista je zadobio povredu glave na Karađorđevom trgu, dve osobe tupe povrede glave i ekstremiteta u Bulevaru kralja Aleksandra, dok je povrede glave zadobio i muškarac u udesu na autoputu..BEOGRAD - Četiri osobe su povređene u tri saobraćajne nesreće u Beogradu, rekao je Mirko Lutovac iz...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.