Cerovac brani titulu na BEG Runway Run trci

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Maj.2019, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cerovac brani titulu na "BEG Runway Run" trci

Jedan od najboljih srednjeprugaša i kros trkača Srbije Nemanja Cerovac braniće titulu na drugoj "BEG Runway Run" trci na aerodromu "Nikola Tesla", koja će se održati tokom noći 1. juna.

Na trci koja će biti svojevrstan spektakl okupiće se oko 1.000 rekreativnih trkača, među kojima i neki od najboljih srednje i dugoprugaša iz Srbije.

"Izuzetno se radujem povratku u Beograd i svom ponovnom učešću na BEG Runway Run trci. Prošle godine san uživao u ovom potpuno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << jedinstvenom i izuzetno dobro organizovanom događaju trčeći po pisti Aerodroma Nikola Tesla Beograd. U takvoj atmosferi svi trkači su se osećali kao da imaju krila. Bilo je to neverovatno iskustvo koje mi je ostalo u najlepšem sećanju. Protrčavanje ispod vodenog luka pre samog ulaska u cilj je bilo nezaboravno i veliko iznenađenje. Tako se, uostalom, dočekuju najveći šampioni pri povratku kući posle ostvarenih velikih sportskih uspeha", izjavio je Cerovac, jedan od najtalentovanijih trkača u Srbiji, dugogodišnji član Atletskog kluba Mladost iz Užica i učenik Slavka Kuzmanovića.

U poslednjoj deceniji Cerovac je bio višestruki rekorder Srbije na 1.500 m i 3.000m u mlađe juniorskoj i juniorskoj kategoriji, osvajač medalja na Balkanskim prvenstvima i dvostruki osvajač medalja na prvenstvima Evrope u krosu u juniorskoj (Albufeira 2010. srebrna medalja) i mlađe seniorskoj konkurenciji (Beograd 2013. bronzana medalja).

Druga trka "BEG Runway Run" biće održana tokom noći 1. juna sa početkom u 1:30 sati organizaciji Beogradskog maratona i VINCI Airports Serbia uz pokroviteljstvo Skupštine grada Beograda.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.