Čeoni sudar dva automobila, šestoro teško povređeno

Izvor: B92, 25.Maj.2016, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čeoni sudar dva automobila, šestoro teško povređeno

Novi Sad -- Šestoro ljudi teško je povređeno u udesu koji se u sredu dogodio na izlazu iz Melenaca prema selu Kumane i Novom Bečeju.

Povređeni su četiri muškarca i dve žene u čeonom sudaru dva putnička automobila na putu Melenci-Kumane, prenosi RTV.

Nesreća se dogodila oko 15 sati iz još uvek nepoznatih razloga o čemu će konačnu ocenu dati istražni organi.

Na lice mesta na oko kilometar i po ispred Melenaca, pored policije i kola hitne pomoći stigla je i spasilačka ekipa vatrogasaca kako bi izvukla povređene iz slupanih automobila.

Saobraćaj je na ovom delu puta bio zaustavljen preko sat vremena.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ČEONI SUDAR: Šestoro povređenih u udesu kod Melenaca

Izvor: Kurir, 25.Maj.2016

...Četiri muškarca i dve žene teško su povređeni u čeonom sudaru dva putnička automobila na putu Melenci-Kumane..Nesreća se dogodila oko 15 sati iz još uvek nepoznatih razloga o čemu će konačnu ocenu dati istražni organi..Na lice mesta na oko kilometar i po ispred Melenaca, pored policije...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.