Cela porodica Ivanović se seli

Izvor: Mondo, 17.Jan.2018, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cela porodica Ivanović se seli

Miroslav Ivanović, brat ubijenog lidera Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" Olivera Ivanovića, rekao je da će se cela porodica preseliti u Beograd.

Foto: FOTO TANJUG/ ZORAN ZESTIC

On je naveo da je odluka porodice da Oliver bude sahranjen u Beogradu, kao i da će se porodica preseliti kod rodbine koja živi u srpskoj prestonici.

"Naši roditelji su sahranjeni u Podgorici po isključivo njihovoj želji. Ovom prilikom, posle ubistva >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Olivera, seli smo i razgovarali u krugu porodice.

Kako će naša porodica biti u Beogradu, a neki već žive tu, želja nam je bila da bude blizu nas i da možemo da odlazimo na grob", rekao je Miroslav Ivanović za "Telegraf".

On kaže da je Grad Beograd preuzeo na sebe da Oliver bude sahranjen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju, te da je i to uticalo na njihovu porodičnu odluku.

Oliver Ivanović biće sahranjen sutra u 12.30 časova u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.

Kovčeg sa njegovim telom biće izložen u kasnim popodnevnim časovima u crkvi na Novom groblju.

Veliki broj građana Kosovske Mitrovice i ostalih srpskih sredina na Kosovu i Metohiji ispratio je danas kovčeg sa telom Ivanovića do izlaza iz grada, odakle je povorka pod pratnjom policije krenula za Beograd.

Predsednik Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" Oliver Ivanović ubijen je juče u severnom delu Kosovske Mitrovice ispred kancelarije njegove stranke.

"Mirno spavaj voljeni moj, oni sigurno neće..."Da li su kamere snimile Ivanovićevo ubistvo?

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oliverov brat: Mali Bogdan još ne zna da mu je tata ubijen

Izvor: Večernje novosti, 17.Jan.2018

Porodica smatra da tešku vest dečaku treba saopštiti tek kada sve bude gotovo BOGDANU Ivanoviću (6), sinu ubijenog Olivera Ivanovića, još nije rečeno šta se desilo njegovom ocu, rekao je za “Novosti” njegov stric Miroslav Ivanović. Naime, porodica smatra da tešku vest...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.