Cecin mali isprozivao Staniju

Izvor: Vesti-online.com, 25.Jan.2016, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cecin mali isprozivao Staniju

Zbog činjenice da je sin poznatih roditelja, Veljko Ražnatović izuzetno je popularan. Brojni skandali, menjanje devojaka, tugovanje za ocem na društvenim mrežama je "stvaralački opus" ovog mladića. U skladu sa tim "dostignućima", on je odlučio da, žargonski rečeno "isproziva" starlete i klaberke i one koje će to tek postati, a akcenat je bio na šampionki poljoprivrenog dobra u Lisoviću, Staniji.

Mali Veljko je odlučio da uradi jedan sarkastični selfi u kome je ismejao >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << način na koji to rade sadašnje i buduće rijaliti zvezde.

Sliku je nazvao "Poza Stanija" i na taj način uputio izazov starleti nad starletama. Kakav će odgovor čuvena "farmerka" da pripremi, ostaje nam da sa "nestrpljenjem" dočekamo

A photo posted by Veljko Raznatovic (@raznatovic_veljko) on Jan 24, 2016 at 3:04pm PST

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.