Ćazim Osmani kupio Slobinu kuću na Dedinju

Izvor: Vesti-online.com, 15.Okt.2015, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćazim Osmani kupio Slobinu kuću na Dedinju

Kontroverzni albanski biznismen Ćazim Osmani kupio je kuću pokojnog predsednika Srbije Slobodana Miloševića u Tolstojevoj 33 na Dedinju, i narednih dana bi za nju trebalo da isplati 3,5 miliona evra.

Osmani je konačan dogovor o kupovini vile pre desetak dana sklopio sa Mirom Marković. Osmani i Miloševićeva udovica nisu direktno pregovarali, već je sve išlo preko posrednika, Milutina Mrkonjića, počasnog predsednika SPS i bivšeg ministra.

Prema rečima izvora, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Ćazim i Mira su se oko svega dogovorili, a ostalo je samo da se realizuje isplata, posle čega Osmani može da se useli u novi dom.

Izvor kaže da je Ćazim već duže vreme hteo da kupi kuću, ali da je dogovor kočila visoka cena koju je Mira Marković postavila.

- Tražila je između četiri i pet miliona evra, što ovaj nije hteo da plati - dodaje izvor i ističe da su Osmani i Markovićeva vodili pregovore preko posrednika.

- U ulozi zastupnika Mirinih interesa našao se Mrka. Mesecima joj je prenosio ponude Osmanija, s kojim je takođe dobar prijatelj - ističe izvor.

Osmani je potvrdio da ga kuća veoma interesuje.

- Za tu kuću sam zainteresovan. Ništa još nisam realizovao do kraja jer nisam imao vremena da se posvetim tome. Kad budem ugrabio dovoljno slobodnog vremena, videću šta i kako - rekao je Osmani.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Ćazim Osmani kupio Slobinu vilu?!

Izvor: Mondo, 15.Okt.2015

Kontroverzni albanski biznismen Ćazim Osmani, srpskoj javnosti poznat po vezi sa pevačicom Anom Nikolić, kupio je kuću pokojnog predsednika Srbije Slobodana Miloševića u Tolstojevoj 33 na Dedinju, javljaju mediji...Foto: YouTube.. Osmani će u narednim danima za nju isplatiti 3.500.000 evra, javlja...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.