Ćate tražile pare od opštine da idu na vašar?!

Izvor: Glas javnosti, 29.Sep.2012, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćate tražile pare od opštine da idu na vašar?!

KURŠUMLIJA - Kako ih nije sramota!

Zaposleni u opštinskoj upravi u Kuršumliji uputili su pre nekoliko dana pismeni zahtev Opštinskom veću u kome su tražili da im se isplati jednokratna novčana pomoć kako bi imali džeparac za vašar. Zahtev je potpisalo oko 25 činovnika, a opštinsko rukovodstvo odbilo je njihov zahtev.

- Grupa od 25-26 opštinskih službenika uputila je pismeni zahtev da im se isplati jednokratna novčana pomoć. U obrazloženju >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << su naveli da im je novac potreban za vašar. Nisam mogao da verujem da je neko podneo ovakav zahtev. Smatram da je u ovom trenutku to neprimereno s obzirom na to da opštinski službenici imaju redovna i solidna primanja - kaže Jovica Đinović, zamenik predsednika opštine, i dodaje da Opštinsko veće nije ni razmatralo ovaj zahtev.

Inače, ova vest se proširila veoma brzo, a građani su ogorčeni, smatrajući da je ovakav zahtev činovnika vrhunski bezobrazluk.

Inače, opštinski činovnici prošle godine su pred Krstovdan, kada se održava jesenji vašar u Kuršumliji, dobili po tri hiljade dinara. Tada je na vlasti bila koalicija DS, SPS i URS. Sada je na vlasti koalicija SNS, DSS.

M. Đorđević

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.