Izvor: Glas javnosti, 19.Jul.2013, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Carski pokloni za Tita

BEOGRAD - Izložba "Carski darovi", na kojoj će biti predstavljen ekskluzivan izbor poklona članova vladarskih porodica Josipu Brozu Titu, biće otvorena u subotu 20. jula u Muzeju 25. maj, zgradi koju je Grad Beograd poklonio doživotnom predsedniku za njegov 70. rođendan.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

CARSKA IZLOŽBA U MUZEJU 25. MAJ: Svi pokloni koje je Tito dobijao od stranih državnika! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 19.Jul.2013

Od sutra pa do 25. avgusta biće izloženi pokloni koje je Tito dobio od vladarskih porodica, a među njima su razni porcelani, nakit, tabakere, oružje..

Nastavak na Telegraf.rs...

Izložba "Carski darovi"

Izvor: Studio B, 19.Jul.2013

Izložba „Carski darovi" u Muzeju 25. maj, koja će za posetioce biti otvorena od 21. jula do 25. avgusta, ekskluzivni je izbor poklona članova vladarskih porodica Josipu Brozu. ..Ovu izložbu muzej je priredio kako bi nastavio tradiciju izlaganja bogate kolekcije poklona koji otkrivaju da je darivanje...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.