Čarli Šin: Vreme je da promenim svet!

Izvor: Vesti-online.com, 24.Dec.2015, 22:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čarli Šin: Vreme je da promenim svet!

Šin je u novembru objavio da je HIV pozitivan, a sada smatra da će njegova priča pomoći da se ljudi širom sveta edukuju o tom problemu.

Na pitanje da li HIV može da donese nešto pozitivno u njegov život rekao je:

- Već je donelo. Navelo me je da zastanem i razmislim o tome da je sve što se desilo dospelo u žižu i to da bih preneo poruku koja je zaista važna. Zahvalan sam za sve što sam mogao da uradim u životu. Mnoge ljude sam nasmejao i naveo ih da svet >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << vide drugačije. Sada je možda vreme da promenim svet - rekao je Šin.

On je demantovao navode da se plašio javnog otkrivanja dijagnoze i optužbi da je to uradio samo zbog ucena.

- Ne bih rekao da sam bio uplašen. Ipak, u igri je bila i privatnost. Šta bih rekao drugima? Ako oni žive u strahu ili u okovima, treba da se uzdignu na sledeći nivo i oslobode se iz tog zatvora - rekao je Šin.

Glumac je rekao i da za sada pije tri leka dnevno i da to košta oko 4.000 dolara mesečno, kao i da zna da je ta cifra nedostupna mnogim ljudima.

- Možda će moja istraživanja i moj put pomoći da se pronađe način da lekovi postanu dostupni svima - zaključio je.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.