Čanak ponovo izabran za predsednika LSV

Izvor: Vesti-online.com, 08.Dec.2012, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čanak ponovo izabran za predsednika LSV

Nenad Čanak je u subotu ponovo izabran za predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV), stranke na čijem je čelu od njenog osnivanja, 1990. godine. Na Kongresu stranke za Čanka je glasalo 985 delegata, 79 je bilo protiv, a 24 listića su bila nevažeća.

Jedini kandidat za mesto predsednika, kao u vreme komunista: Nenad Čanak  

Čanak je bio jedini kandidat za mesto predsednika stranke.

Na Kongresu LSV u Master centru Novosadskog sajma >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << učestvuje više od 1.000 delegata iz cele Vojvodine. Čitav Master centar okićen je velikim brojem zastava Vojvodine i stranačkim zastavama LSV.

 

Pročitajte još:

"Razgovarajte s Vojvodinom, da ne bi pregovarali"

Kandidati za tri potpredsednička mesta su Branislav Bogaroški, Aleksandar Jovanović, Đorđe Stojšić, Olena Papuga, Tibor Vaš i Maja Timotijević.

Za Glavni odbor ima 75 kandidata, a biraju se i Nadzorni odbor i komisije.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.