Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Jun.2020, 10:34

Čanak (UDS): Stanje na Fruškoj gori je alarmantno

Jedan od lidera Ujedinjene demokratske Srbije (UDS) Nenad Čanak ocenio je da je stanje nastalo zbog prolaska teretnih vozila preko Fruške gore kroz Irig alarmantno i da je neophodno hitno sprečiti devastiranje tog nacionalnog parka.

"Izgradnja tunela kroz Frušku goru je obećanje koje su mnoge vlasti do sada davale, a ova trenutna, odlazeća vlast, se u to zaklinjala u svom izbornom programu", rekao je Čanak.

Kako se navodi u saopštenju UDS, Čanak je dodao da je >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Fruška gora u velikoj meri "oštećena i ranjena" i da se sa tim mora prekinuti.

"Ništa nije urađeno. Jedan ašov nije zaboden da se napravi nešto čime bi se sprečilo devastiranje Nacionalnog parka Fruška gora, da se barem zaštiti od ovakvih prolazaka teških vozila", rekao je Čanak.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

UDS : Fruškogorski koridor hitno pretvoriti iz predizbornih obećanja u realnost

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Jun.2020

Jedan od lidera Ujedinjene demokratske Srbije i Vojvođanskog fronta Nenad Čanak ukazao je na alarmantno stanje nastalo zbog prolaska teretnih vozila preko Fruške gore kroz Irig..."Izgradnja tunela kroz Frušku goru je obećanje koje su mnoge vlasti do sada davale, a ova trenutna, odlazeća vlast,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.