Čačanin uhapšen zbog droge

Izvor: RTS, 24.Apr.2014, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čačanin uhapšen zbog droge

Zbog sumnje da je trgovao opojnom drogom skank, policija uhapsila 29-godišnjeg I. M. iz Čačka. On se tereti i zbog napada na policajca.

Čačanska kriminalistička policija juče je uhapsila I. M. (1985) iz Čačka, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Policija je juče oko 14.30 časova pokušala da zaustavi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << I. M, koji se skuterom kretao Ulicom Stevana Prvovenčanog. On se međutim nije zaustavio, već je pokušao da pobegne.

Prilikom bekstva bacio je paketić sa oko 12,3 grama biljne materije, za koju se osnovano sumnja da je opojna droga skank.

I. M. je skuterom udario jednog policijskog službenika, koji je zadobio lake telesne povrede.

Policija je osumnjičenog sprovela nadležnom tužiocu Višeg javnog tužilaštva u Čačku, koji mu je odredio meru zadržavanja u trajanju do 48 sati.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Proizvodili i prodavali marihuanu

Izvor: NTV.rs, 24.Apr.2014

Niška kriminalistička policija, uhapsila je danas Petra P. (1991) iz Niša, zbog osnova sumnje na neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga.. Postoje osnovi sumnje da je Petar P. neutvrđenog dana, od za sada nepoznatog lica, zajedno sa Vekoslavom P. (1992) iz Niša, nabavio izvesnu...

Nastavak na NTV.rs...

Čačanin uhapšen zbog skanka i napada na policajca

Izvor: Mondo, 24.Apr.2014

Kriminalistička policija uhapsila je I. M. (29) iz Čačka zbog neovlašćene proizvodnje i stavljanje u promet opojnih..

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.