Čačak: U bolnici 106 kovid pacijenata, dvoje preminulo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Mar.2021, 14:08

Čačak: U bolnici 106 kovid pacijenata, dvoje preminulo

Na kovid odeljenjima u okviru Opšte bolnice Čačak hospitalizovano je 106 pacijenata, a u protekla 24 sata preminule su dve osobe.

U respiratornom centru smešteno je 12 pacijenata, od kojh je troje na respiratoru.

U protekla 24 sata izvršen je prijem 13 pacijenata, dok je otpušteno dvoje, prenosi Glas Zapadne Srbije.

Na odeljenju ginekologije, hospitalizovano je pet pacijentkinja, koje su bile pozitivne na PCR testu za korona virus, od kojih su dve trudnice, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << a tri žene koje su se porodile.

Od 295 uzoraka iz Čačka, pozitivno je bilo na korona virus 49, u Gornjem Milanovcu od 43 uzoraka pozitivnih je 21, u Lučanima je od 24 uzorka pozitivno njih 6, a u Ivanjici je od 70 uzorka 19 pozitivnih.

Ukupno je registrovano 95 slučajeva od 432 testirana uzorka.

U utorak je revakcinisano sedam, a vakcinisano 1.307 osoba.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

ZARAŽENE I TRUDNICE: Veliki pritisak na čačansku bolnicu, preminule još dve osobe

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2021

Na kovid odeljenjima Opšte bolnice Čačak hospitalizovano je 106 pacijenata. U respiratornom centru smešteno je 12, tri pacijenta je na respiratoru. ..U Čačanskoj bolnici prethodnog dana preminulo je još dvoje pacijenata koji su lečeni na kovid odeljenjima ove zdravstvene ustanove. Reč je o...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.