Čačak: Policija rasvetlila dvostruko ubistvo

Izvor: Mondo, 20.Okt.2012, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čačak: Policija rasvetlila dvostruko ubistvo

Posle višemesečnog traganja, policija je rasvetlila dvostruko ubistvo koje se dogodilo krajem aprila 2010. godine u selu Lipnica, saopšteno je danas u Policijskoj upravi Čačak.

Slobode su lišeni Darko Pilović (24) iz Kraljeva, Nedeljko Pešić (31) iz Novog Bečeja i Radoslav Tešić (34) iz Goričana.

Oni, prema navodima policije, sumnjiče da su krajem aprila 2010. godine počinili krivično deo teško ubistvo, određena im je mera zadržavanja i biće privedeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << nadležnom istražnom sudiji.

Beživotna tela Dejana Kolovića (33) i njegovog ujaka Miloja Arsovića (59) nađena su 29. aprila 2010. godine u dvorišu kuće u kojoj su zajedno živeli u selu Lipnica kod Čačka.

Ostojić i Kolović su ubijeni na brutalan način, a motiv je, prema tadašnjim infomacijama, bio novac jer je policija u kući zatekla tragove premetačine.

(Tanjug, ilustracija: Guliver/Getty Images)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.