ČUDO U TIROLU: Beba preživela pad pod točkove traktora!

Izvor: Kurir, 30.Sep.2014, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČUDO U TIROLU: Beba preživela pad pod točkove traktora!

Osetila sam samo kako mi od siline udara mališan izleće iz ruku. U sledećem momentu sam se okrenula, ali nije ga bilo u kabini. Pomislila sam na najgore“, ispričala je majka

ŠTOKAH - Jedanaestomesečna beba juče popodne preživela je pad pod točkove traktora. Dete, koje se nalazilo u traktorskoj kabini, ispalo je iz nje posle sudara sa kamionom i zadobilo samo lakše povrede.

Nesreća se dogodila oko 17 časova u tirolskom mestu Štokah (Stockach) >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u opštini Lehtal. Traktor, u kome su bili otac (26) i majka (26) sa detetom, sudario se sa  kamionom na jednom suženju puta.

Od siline udara dete je ispalo iz kabine i palo pod zadnji levi točak. Očajni roditelji u užasu su posmatrali šta se dešava.

„Osetila sam samo kako mi mališan izleće iz ruku. U sledećem momentu sam se okrenula, ali nije ga bilo u kabini. Pomislila sam na najgore“, ispričala je majka, srećna što je sve prošlo u najboljem redu.

„Dete je imalo anđela čuvara jer je traktorska guma stala svega nekoliko milimetara od njegove glave“, ispričao je jedan od očevidaca nesreće.

I dete, i roditelji su prošli samo sa lakšim povredama, i posle kraćeg zadržavanja u bolnici pušteni kući.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.