CRNA GORA PRED ISTORIJSKIM KORAKOM: Krivokapić objavio kada ulaze u EU

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2021, 15:01

CRNA GORA PRED ISTORIJSKIM KORAKOM: Krivokapić objavio kada ulaze u EU

Premijer Zdravko Krivokapić bio je gost na Delfi ekonomskom forumu u Atini

- Nema sumnje da će aktuelna vlada učiniti sve od sebe da Crna Gora postane prva sledeća članica Evropske unije - rekao je danas crnogorski premijer Zdravko Krivokapić na Delfi ekonomskom forumu u Atini.

Krivokapić boravi u Grčkoj gde učestvuje na šestoj godišnjoj konferenciji Delfi ekonomskog foruma, koja je organizovana pod pokroviteljstvom predsednice Grčke Katerine >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Sakelaropulu. Kako je saopšteno iz Vlade Crne Gore, Krivokapić je danas govorio o značaju njenog članstva u EU na panelu koji je bio posvećen toj temi.

- Crna Gora je odlučna da u najkraćem roku završi pregovarački proces. Očekuje se da do kraja mandata 42. Vlade Crne Gore to bude i realizovano - rekao je Krivokapić.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Premijer Grčke premijerki Srbije u Atini: Radujemo se srpskim turistima

Izvor: Beta, 13.Maj.2021

Premijer Grčke Kirijakos Micotakis rekao je danas, tokom sastanka sa premijerkom Srbije Anom Brnabić u Atini, da će državljani Srbije koji su primili bilo koju vakcinu, moći da udju u Grčku bez ijedne druge potvrde.Micotakis je u razgovoru sa Brnabić, koja boravi u poseti Grčkoj povodom 6. Ekonomskog...

Nastavak na Beta...

Brnabić i Krivokapić: Moramo snažnije da sarađujemo na evropskom putu

Izvor: N1 televizija, 13.Maj.2021

Crna Gora i Srbija moraju snažnije da sarađuju na realizaciji evropske agende jer je interes građana da obe zemlje najskorije postanu punopravne članice EU, ocenili su predsjednici vlada dve države Zdravko Krivokapić i Ana Brnabić.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.