Izvor: Nezavisne Novine, 16.Jul.2019, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CNN: Asanž pretvorio ambasadu u centar za miješanje u izbore

ATLANTA - U najnovijem bezbjednosnom izvještaju u koji je CNN imao uvid, navodi se da je osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž primio tokom niza sumnjivih sastanaka u ambasadi Ekvadora lične isporuke potencijalno hakovanih materijala, vezanih za američke predsjedničke izbore 2016. godine.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ko je sve tajno posećivao Asanža? Otkriveno kako je pretvorio ambasadu u "komandni centar" iz kojeg se sa Rusima MEŠAO U AMERIČKE IZBORE

Izvor: Blic, 16.Jul.2019

Tajni dokumenti do kojih je došao CNN otkrivaju da je Džulijan Asanž tokom serije sastanaka u ekvadorskoj ambasadi u Londonu primao lične isporuke koje su sadržale hakovan materijal o američkim predsedničkim izborima iz 2016. godine.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.