CJB IS:Tokom vikenda tri saobraćajne nezgode

Izvor: IstocnoSarajevo.net, 25.Jun.2010, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CJB IS:Tokom vikenda tri saobraćajne nezgode

U toku protekla 24 časa na području Centra nije prijavljeno nijedno krivično djelo.
Registrovana su dva narušavanja javnog reda i mira, oba na teritoriji opštine Čajniče:

Policijska stanica Čajniče podnijela je Zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka protiv S.T. zbog toga što je u UO “Egzit”, flašom u glavu udario I.J.

Prekršajna prijava podnesena je i protiv T.P. zbog toga što je u selu Glamočevići, opština Čajniče, fizički napao R.P. >> Pročitaj celu vest na sajtu IstocnoSarajevo.net <<

Evidentirane su tri saobraćajne nesreće – u I.Ilidži sa teškim tjelesnim povredama, u Palama sa lakšim tjelesnim povredama i u Foči sa manjom materijalnom štetom.

-Na magistralnom putu M-18 Sarajevo-Foča, na dionici puta Kula-Krupac, dana 19.06. ove godine, oko 21,00 časova, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je jedno lice teško povrijeđeno. Do nesreće je došlo kada je A.M., vozač PMV “Renault Megan”, krečući se iz pravca Kule prema Krupcu, vršio radnju skretanja ulijevo, te tom prilikom dolazi do kontakta prednje lijeve strane pomenutog vozila sa motociklom marke “Yamaha“ kojim je upravlja N.M. Vozač motocikla teško je povrijeđen (prelom lijeve bedrene kosti) i prevezen je u KC Kasindo gdje je i zadržan na liječenju. Alkotestiranjem oba vozača, nije utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu. Izvršen je uviđaj.

Radnici policije kontrolisali su 234 vozila i vozača, podnijeli dva Zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka, uručili 133 prekršajna naloga, legitimisali 28 lica, te iz saobraćaja isključili devet vozača (tri zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola, tri zbog upravljanja vozilom prije sticanja zakonskog prava i tri mlađa vozača zbog vožnje poslije 23,00 časova) i pet vozila (četiri radi isteka registracije i jedno neregistrovano).
 
Izvor:RTV IS

Nastavak na IstocnoSarajevo.net...






Povezane vesti

Pijan motorkom zasekao bandere

Izvor: S media, 25.Jun.2010

Dragan J. (35) iz Jagodine uhapšen je nakon što je u alkoholisanom stanju motornom testerom, u rekovačkom selu Kaludra, zasekao osam drvenih stubova preko kojih ide niskonaponska elektro-mreža, saopštila je danas Policijska uprava. ..Njemu je odredjena mera policijskog zadržavanja do 48 sati zbog...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta IstocnoSarajevo.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta IstocnoSarajevo.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.