ČITAJTE U »NEZAVISNIM«: U stanu krio marihuanu

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Jun.2015, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČITAJTE U »NEZAVISNIM«: U stanu krio marihuanu

SARAJEVO - Pripadnici Odjeljenja za borbu protiv zloupotreba opojnih droga MUP-a Kantona Sarajevo uhapsili su tridesetsedmogodišnjeg Sarajliju B.M., kod kojeg su pronašli i oduzeli veću količinu marihuane, koju je krio u stanu.

Kako je potvrđeno iz policije, on je kod sebe, te u stanu koji koristi u Drinskoj ulici, u opštini Novo Sarajevo, imao 1.180 grama marihuane, te još 41 paketić te droge.

Kod njega su takođe pronađeni i oduzeti i digitalna vaga, dva mobilna >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << telefona, te 42 pištoljska metka različitog kalibra.

Oduzeti predmeti, kako saznajemo, biće korišteni u daljem postupku protiv osumnjičenog.

Kako su naglasili iz MUP-a Sarajevskog kantona, nakon završene kriminalističke obrade, B.M. će uz izvještaj o počinjenim krivičnim djelima biti predat na nadležnost tužiocu Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu na dalju nadležnost.

Policija ga tereti za krivično djelo nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

"O svemu je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu, a B.M. je predat u Odsjek za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo", kazali su iz policije.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.