CG: Pukovnik Emin Husović pucao u prostorijama Ministarstva odbrane

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jun.2018, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CG: Pukovnik Emin Husović pucao u prostorijama Ministarstva odbrane

Pukovnik Vojske Crne Gore E. H. pucao je danas u službenim prostorima Ministarstva odbrane, saopšteno je iz tog resora uz napomenu da povređenih nema, niti je pričinjena materijalna šteta.

Ministarstvo, kako prenosi RTCG, nije objasnilo da je E.H. pucao nehotice ili namerno.

"Sve okolnosti ovoga događaja utvrdiće nadležni državni organi", stoji u saopštenju.

Portal CdM preneo je da je potpukovnik Vojske Crne Gore Emin Husović pucao nakon svađe do >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << koje je došlo zbog posla.

Službenici Vojske koji su se zatekli na licu mesta sprečili su dalji sukob.

Uviđaj, po nalogu tužioca, obavljaju službenici podgoričkog Centra bezbednosti.

""CB Podgorica je prijavljena upotreba vatrenog oružja u prostorijama Ministarstva odbrane. Policija je izašla na lice mesta i obezbedila ga do dolaska Više državne tužitejke Maje Jovanović koja će obaviti uviđaj", saopšteno je nezvanično CdM-u iz policije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.