CG: Misteriozna smrt na skijalištu

Izvor: B92, 07.Jan.2015, 23:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CG: Misteriozna smrt na skijalištu

Podgoričanin Stevan Božović (24) preminuo je od povreda zadobijenih na stazama Ski-centra Kolašin 1450.

Kako je za "Vijesti" kazao osnovni državni tužilac Vojislav Grujić, Božović je iz kolašinske Hitne pomoći prebačen u KC, gde je umro nešto posle 16 sati.

"S obzirom na to da Božović nije imao vidljivih povreda, iz kolašinske Hitne pomoći nisu nas odmah obavestili o tom slučaju. Za sada vam mogu reći da je preminuo u KC, najverovatnije, od povreda >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zadobijenih na skijalištu", rekao je Grujić.

Direktor Ski-centra Boban Šćepanović nije želeo da komentariše nesreću na Bjelasici. Prema nezvaničnim informacijama, Božoviću je na skijalištu ukazana pomoć, a zatim je kombijem Ski-centra prevezen do Hitne pomoći.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Podgorica: Mladić preminuo posle pada na skijalištu kod Kolašina!

Izvor: Večernje novosti, 08.Jan.2015, 00:54

PODGORICA - Stevan Božović (24) iz Podgorice umro je danas u Kliničkom centru Crne Gore u Podgorici od povreda zadobijenih na stazama SKI Centra Kolašin. Povređeni je kombijem Ski centra prevezen do Hitne pomoći u Kolašinu, a zatim prebačen u Klinički centar gde je preminuo. - Pošto nije imao...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.